Sunday, February 8, 2015

Review Blog Follower 99


Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Di kesempatan masa yang terluang ni dan ada masa sikit jadi dapatlah Ayah Rie update blog,memandangkan agak lama tak update,untuk kali ni Ayah Rie nak buat Review Blog follower memandangkan follower blog Ayah Rie dah mencapai 99 malahan dan melebihi pun dar angka 99 (lama betul Ayah Rie nak buat Review ni...,alhamdulillah dan terima kasih kepada rakan2 follower Ayah Rie semua kerana tanpa anda2 semua takde n tak bermakna lah blog Ayah Rie,tentu reader2 n rakan2 semua tertanya-tanya kenapa angka or number 99 di pilih n kenapa tak cukupkan 100,Untuk pengetahuan reader2 dan  rakan2 Ayah Rie semua Angka atau nombor 99 ni di pilih adalah kerana angka 9 merupakan angka yang last di antara angka2 yang ada manakala nombor 99 merupa nombor yang sangat di sukai oleh sang pencipta ( Allah S.W.T).
Berbalik pada pasal review blog ni plak,follower yang ke99 untuk di review adalah dari blog memorisusuanku nama pemilik ini dikenali sebagai Amiizaa,Blog memorisusuaku dah 6 tahun 5 bulan ditubuhkan.
1st time Ayah Rie Review blog ni Ayah Rie dapati banyak info2 dan fakta yang menarik pasal anak2 serta ibu2 yang dapat kita kongsi,apa yang menarik hati Ayah Rie tuan empunya blog ini atau lebih sinonim dengan pangilan mama dan mempunyai 3 orang cahaya mata serta 2 orang anak susuan banyak menceritakan pasal anak-anak beliau,pada asal blog ini di wujudkan adalah untuk mengupdate segala aktiviti breastfeeding dan pengkongsian petua2 yang di amalkan,apabila ketiga2 anak sudah mula membesar beliau telah mengadaptasikan blog kepada tempat di mana merakamkan segala aktiviti2 dan kenangan bersama keluarga,ibu kandung kepada Allysha berumur 12tahun ,Ali Iqbal berumur 8tahun dan Balqish Amir berumur 5tahun manakala ibu susuan kepada Muhammad Ashraf dan Danish Haziq.untuk pengetahuan reader2 serta rakan2 Ayah Rie semua empunya blog ini juga ada menjual produk yang di hasil sendiri yang di beri nama Seri Warisan Organik Produk dan juga pages di facebook bagi yang ingin mendapatkan produk2 yang berasaskan dari bahan organik. beliau jugak ada memelihara anak-anak bulus yang diberi nama Soya, Lilo, Soyi, Sally...rasanye setakat ini aja yang dapat Ayah Rie Review Blog untuk Follewer yang ke99.wish you good luck untuk mama amiiza bersama anak-anak serta good luck dan all the best dalam perniagaan mama.




No comments: