Friday, February 20, 2015

Lappy masuk wad

Assalamualaikum...

rasenye dah lame tak update blog ni..hari ni ayah rie nk update pasal lappy...lappy ayah rie telah di masukkn ke wad..
buat reader2 n rakan2 ayah jangan tekezut plak lappy masuk wad..wad hospital ke..eh bukan wad hospital orang sakit tu maksud ayah rie masuk wad tu kena pi hantaq repair dekat kedai...disebabkan bila on lappy dia padam sendiri sedih rasenye..mengikut kata tauke kedai mungkin disebabkan motherboard yang rosak..untuk pengetahuan reader2 n rakan2 lappy ayah rie tu dah berusia 8tahun..ayah rie beli tahun 2007 first model Asus 15" boleh di katakan tahan lama...tapi bila time2 hari Raye cina ni masuk wad...jawabnye lepas Raye la keluar wad...ditambah pula tengah2 bulan plak ni...masuknye kurang jawabnye hujung bulan la baru boleh ambik...bila hari2 cuti ni lappy takde jawabnye mengadap TV la...sampai mak ayah rie pun naik heran apasal lah anak mak ni duk mengadap tv je..untuk pengetahuan reader2 n rakan2 ayah rie ni kurang skit bab2 tengok tv ni kalau tengok pun pilih2 citer...dah terpaksa kenalah tengok gak...rasenye gak terlewat ayah rie nak ucapkan selamat tahun baru cina..stakat ni dulu lah update Dari ayah rie...insha Allah Ada keluangan masa ayah rie update lagi....



No comments: