Tuesday, January 20, 2015

Alhamdulilah Tersenarai Dalam Bloglist Mama Niza







Assalamulaikum...

Hai reader blog.... sudah agak lama ayah rie tak update blog ni.. biasa bila sibuk berkerja tak ada masa nak update blog... keje 12 jam... 8pagi hingga 8mlm... balik keje rehat sekejap... mandi, makan malam pukul 10.30malam dah tidur... ni entry ayah rie tulis pun dah banyak tu pun postauto jah mampu.... 

Alhamduiliah syukur ada rezeki dapat tersenarai dalam bloglist mamaniza... tak kan sangka join kali ini dapat lagi... Terima kasih mama niza... semoga dengan tersenarainya blog Ayah rie di blog mama niza semoga meningkat traffic di blog ayah rie ni... 


2 comments:

Mama Niza said...

salam ayah rie, ni tuan tanah datang.. hihi..

AMIIZAA said...

tahniah:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINI GIVEAWAY BY #JMBELOG #2

Klik Banner Untuk Join