Thursday, November 6, 2014

CABARAN NOVEMBER #1

 

http://kathyrbain.blogspot.com/2014/11/cabaran-november-1.html
kathyrbain
Update kali ni Ayah Rie nak sahut cabaran dari kathybain,reader2 n rakan2 Ayah Rie jangan salah faham plak yea,bukan cabaran apa2 pun just cabaran suke2,tapi cabaran ni boleh di katakan mencabar gak la..mencabar minda n keinginan kita...apa2 pun buat reader2 n rakan2 Ayah Rie boleh la cuba yea cabaran ni...tak rugi tau kalau try,try just for fun.good luck yea pada yang nak mencuba cabaran ni..


# 1  11 tempat ingin di lawati di malaysia



    1. Pulau Langkawi,Kedah

 
    2. Pulau Sibu,Johor

    3. Pulau Perhentian,Terengganu

    4. Camaron Highland,Pahang

    5. Tambun Lost World Ipoh,Perak
 
    6. Legoland,Johor

    7. Menara Condong,Perak

    8. Port Dikson,Negeri Sembilan

    9. Bandar Hilir,melaka

    10. Ulu Lenggong Baling,Kedah
11. Pulau Redang,Terengganu

ni lah tempat2 yang Ayah Rie ingin lawati walaupun ada sesetengah tempat dah Ayah Rie lawati tapi rasenya tak puas n ingin lawati lagi...macam mana dengan reader2 n rakan2 Ayah Rie semua..

Peace No War (PNW)...

 

5 comments:

Nur Aljawahir Kamashah said...

Nice Entry :)

Alja dtg sini nak bgtahu cara- nak letak code-2 banner Kat blog yg mcm awak Tanya tuh :)

http://www.aljaleesicinasepet.my/2013/10/tuto-letakkan-banner-dalam-blog.html?m=1

Ayah Rie said...

terima kasih alja...

mama amir said...

mostly ayah rie suka area yang ada air ek...cam pulau...semoga hajat tercapai yer...

Ayah Rie said...

@mama amir
mcm tu...sbb airkn tempat sejuk...n tenang rasenye...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Best kan kalau gie bercuti ngan keluarga ... Yang penting anak2 gembira ibubapa pun gembira ...