Saturday, October 11, 2014

Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A


Hari ni baru Ayah Rie sempat join segmen n giveway dari loveneddy n alia ali ahmad...
so nak cuba nasib la,,semoga murah rezeki ayah rie la dapat hadiah dari segmen itu...
http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html
                                                  Nak Join Klik Banner Di Atas 

cinta.....
satu ungkapan yang memberi seribu erti
setiap orang akan memberi makna yang berbeza
kata orang cinta itu buta
cinta itu memang tak bermata
tapi kerana cinta ia mendewasakan kita

cinta.....
suatu perasaan yang datang dari lubuk hati
mengajar kita erti suka duka kehidupan
juga mengajar erti kesetiaan,kejujuran dan keikhlasan

cinta.....
pelbagai bentuk ia datang,pelbagai cara ia menjelma
ia mudah untuk menjadikan setiap pencinta jadi tak keharuan
cinta yang suci datang dari hati yang murni

cinta......
cinta yang hakiki adalah cinta pada yang Esa
yang mencipta serta memberikan suatu perasaan
kedalam hati setiap insan yang berakal fikiran
cinta kepada utusan-Nya adalah cinta yang kedua





21 comments:

Cik Nadyya said...

Thanks join dan goodluck ayah rie :)
meh semak dan blogwalk --> SINI

khaty aiman said...

nie pon jiwang jugak nie...
ngee..follow u back..tq

Eda Johari said...

betul, cinta sejati cinta ilahi..
huhu, btw godluck :D
dtg bls kunjungan dan isi tabung,. hehe

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Moga berjaya yer ^_^

Ayie said...

sama cik naddya....dan harap2 ada la luck tu yea..

Ayie said...

hahaha,,,adenye lah jiwang sangat khaty,,spontan je tu..apa2 pn thanks ye follow ayah rie balik...sama2

Ayie said...

time kasih eda datang balas kunjngan ayah rie

Ayie said...

tima kasih...

Soo beey said...

kunjung balik, done follow u back. good luck ayah rie!
puitis

Mrs. Shazwani said...

sha pon join jgk

Cik Fafa said...

balas kunjugan dari segmen ni jugak. all the best!

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
GA Sweet Sour by N/A (14oct)
Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

Ayie said...

@Soo beey
thanks...baru nk blajar2 owg kata

Ayie said...

@Cik Fafa
thanks...u to cik fafa..jangan lupa follow blog ayah rie yea ^_^

Ayie said...

@Cik Adda
hi..waaalaikummusalam..
thanks cik adda..

Farrah MF said...

Puitisnya,..
datang membalas kunjungan.
done follow sini balik.

Chenta Abby said...

balas kunjungan..sory lmbt berkunjung,,huhu,,selamat bersegmen..

Cik Ash said...

assalamualaikum...
singgah dari segmen yang sama :) , good luck...
http://cikash.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

Siti Aisya Ibrahim said...

singgah dari segmen yang sama... goodluck yer... :D
jemputlah join giveaway souvenirs dari paris saya jugak yer, kalau belum join lagi... :D
done follow sini, jemputlah follow balik yer... :D

jindrisska.blogspot.com

Yun Sing said...

Wisely said :) Singgah sini dari segmen yang sama :)

fadhil eda said...

singgah sini
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MINI GIVEAWAY BY #JMBELOG #2

Klik Banner Untuk Join