Friday, October 24, 2014

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang



Bagi reader2 n rakan2 Ayah Rie yang nak join GA Cik Kumbang punya Belog bleh la baca info2 dekat bawah yea dan kena ikut la syarat2nya..kalau tak ikut di kira mcm tak join la..syaratnya bukan susah mana pun,senang ja bak kata orang2 tua macam makan biji kuaci ja...jangan segan2 jangan malu2 kalau segan p duk bagan kalau malu p duk pengkalan hulu...hehe lawak ja tu...jangan marah noh...apa2 pun jom kita pakat2 join,,,hadiah dia pun bleh tahan selain kita dapat hadiah kita bleh kenai2 blog n blogger yang lain,hadiah tu kita letak tepi dulu..yang penting ukhwah sesama blogger dan kenai mengenai antaraa kira tu lebih penting..apa pikiaq lagi tak yah duk pikiaq lama2..jom...
Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang bermula pada jam 9.30 pagi 9 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 28 Oktober 2014.Sepuluh blogger bertuah akan dipilih untuk memenangi Template Eksklusif untuk Bloglist dari cikkumbang.

Semua blogger dijemput untuk menyertai Giveaway ini sambil berkenalan sesama blogger.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow Blog Sponsor
CikKumbangAzhafizahSyiraLokmanDayangDeno

2. Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish.

5. Make sure korang tinggalkan link entri di ruangan komen INI & nyatakan Bulan Kelahiran korang untuk memudahkan Cik Kumbang letak di Bloglist mengikut Bulan Kelahiran plus boleh wish birthday nanti (x__X)

TARIKH TAMAT: 28 Oktober 2014

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

Good luck!




 

5 comments:

Cik Kumbang said...

Assalamualaikum.
Terima kasih kerana sudi join dan support Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang.

Selamat ber'BLOGWALKING dan BERKENALAN dengan peserta segmen yang lain.

Senarai peserta akan di update di link berikut berdasarkan bulan kelahiran masing-masing.

>> http://bloglistcikkumbang.blogspot.com.

Jika nama anda tiada dalam senarai sila check semula syarat-syarat penyertaan.

Terima Kasih :)
Happy Blogging (^__^)

calrase patrick said...

Good luck ayah rie.. thanks sudi follow blog saya dan saya follow semula k...

Kinderbueno Wolf said...

Assalamualaikum. Rara singgah sini dari Ga yang sama. All the best! :D ^_^

Hazrina Halim said...

singgah dari segmen sama.. thanks sudi melawat blog saya.. >.<

hidayu ayumie said...

Balas kunjungan dr segmen yg same ayah rie...
Gud luck